Sunday, 3 March 2013

Kuuskymppis-kimu/ Sweet Sixty


Tällaisella mimmillä mennään tänään! Kyseessä on Eemelin megaringin toiseksi viimeinen projekti ja olipas se mieluinen. :) Minulla ei itselläni ole die-cut-konetta ja olen vakaasti päättänyt, etten sellaista hommaa (käytän nyt jo liikaa rahaa askarteluun ja pelkään, että sitten ei rahanmenolle ole enää mitään loppua!), mutta nämä matskut saivat taas haikailemaan koneen perään... Ihana rosetti ja upeat pitsireunat, joista muodostin tuon taaemman ympyrän (tai ovaalin!) toivat niin paljon näyttävyyttä korttiin, että en lisännyt enää muita koristeita vaikka mahdollisuuksia olisi ollutkin. Copiceilla väritetty lady on puettu Versafinella leimattuun mekkoon, joka on väritetty DI-musteilla musteenlevittimen kanssa väritettyyn mekkoon. Humuaviin helmoihin vielä vähän kultaista Sticklesiä. Ensi viikolla sitten megaringin viimeinen proggis -ja hiihtoloma! :) Mukavaa sunnuntaita kaikille ja kiitos kun kurkkasit korttini.

Hi! 
I'm starting my Sunday with this partying lady from Art Impressions. :) I've colored her with Copics but her dress is cut out of an image stamped with Versafine -I've sponged the dress with Distress Inks and added some golden Stickles too. Have a very fun Sunday and thanks for popping by and checking out my card! 

I'd like to enter:
http://allsortschallenge.blogspot.fi/ For A Lady
http://jeanette-soartfulchallenges.blogspot.fi/ Shades of brown + some cream
http://jellyparkchallenges.blogspot.fi/ Lots of shapes (I have used oval, circle, rectangle and square)

9 comments:

 1. Todella upea kortti. Ihanat värit.

  ReplyDelete
 2. This card made me smile Nonni. I love that image and your fabulous golden colours. hugs x

  ReplyDelete
 3. A really pretty card Nonni.

  Thanks so much for sharing your lovely work with us at Allsorts this week.

  B x

  I have a little competition running with lots of prizes and it would be wonderful if you joined in, you can check it out here

  ReplyDelete
 4. Oh my gosh Nonni this card made me smile. I hope I can dance like that when I'm 60 :o)

  ReplyDelete
 5. This is a lovely card and thanks for joining us over at Allsorts this week
  x catherine

  ReplyDelete
 6. Thanks for joining us at Allsorts Tracy x

  ReplyDelete
 7. Ihana kortti, tää täti sopii hyvin 'rouvasihmisten' kortteihin :) (Ja mä en ainakaan ole huomannut rahanmenolle loppua askartelussa ja olenkin jo luovuttanut... ;D )

  ReplyDelete
 8. Wonderful card Nonni :D
  Thanks for joining us at Jellypark Friends & Good Luck!
  Hugs
  Tracey
  x

  ReplyDelete

Kiitos, kun vierailit blogissani ja näit vaivaa kommentoidaksesi, kommentit tekevät minut tosi iloiseksi! / Thanks for visiting my blog and taking the time to comment, your comments make me really happy!