Sunday, 11 November 2012

Kolmoisleimaus/ Triple Time Stamping


Heips,
tässä tällainen kolmoisleimattu kortti, en oikein tiedä miten tätä tekniikkaa suomeksi kutsuisin, enkuksi olen netissä lukenut "triple time stamping"-tekniikasta. Sekin on vähän harhaanjohtava termi, tässä kuitenkin leimataan vain kerran. :)  Muutama versio päätyi roskikseen ennen kuin sain mittasuhteet oikein -tämäkään ei vielä ole täydellinen, mutta ainakin minulla on nyt kartonkien mitat ylhäällä tulevia tekeleitä varten. En muista, missä olen ohjeen tähän nähnyt, mutta tekniikka on tosi yksinkertainen -vinkkaa, jos haluat, että postaan ohjeet kortin tekoon. Ihanaa, kun sain vähän jotain tehtyä, meneillään on töiden puolesta syksyn kiireisin kuukausi ja joulukortitkin pitäisi tehdä. Tarvitsen apulais-tontun... Iloa päivääsi ja nähdään taas! Lämpimät kiitokset teilla kaikille, jotka tykkäätte vierailla blogissani ja jätätte kommentteja. Se on minulle iso asia!


Hi guys,
this is my first attempt on triple time stamping technique -if that is what it's called. :) A couple of versions before this one ended up in the bin... This one is not perfect either but at least I now have the measurements right for next time. I can't remember where I found the tutorial for this but it's very easy -if you want me to post the instructions on how to make this, just let me know! I'm happy I got some crafting done -November is the busiest month at work this fall. I wonder who will make my Christmas cards? I might need to call for Santa's little helpers... :) Have a joyful day and see you soon again! Thank you for you all who visit me and leave comments -it' means a lot for me!

3 comments:

  1. Minäkin vastaikää törmäsin YouTubessa tähän tekniikkaan ja aion kyllä kokeilla, upealta näyttää korttisi, suorastaan hohkaa!

    ReplyDelete
  2. Super result with the triple layer stamping, Nonni, lovely card. Sue x

    ReplyDelete
  3. Hieno tekniikka ja upea lopputulos.

    ReplyDelete

Kiitos, kun vierailit blogissani ja näit vaivaa kommentoidaksesi, kommentit tekevät minut tosi iloiseksi! / Thanks for visiting my blog and taking the time to comment, your comments make me really happy!