Sunday, 24 February 2013

Elämän Suuria Juhlia

Hi friends, this will be only in Finnish, please use the translator and leave a comment if there's something you want to know! Have a relaxing Sunday!

Moikka ystävät,
Nämä kortit olen julkaissut Koukussa Kortteihin-sivustolla jo päiviä sitten, nyt pääsevät tänne bloginkin puolelle. Kyseessä ovat Eemelin megaringin kortit 5/8, kastejuhlat ja 6/8, häät. Kumpikin näistä korteista edustaa minulle epätyypillistä värimaailmaa mutta siitähän nämä ringit ovat kivoja, että tulee haastaneeksi itseään ja oppii uutta. Sininen-oranssi- komboon aion palata, kivan reipas! Hääkortin väritys epäonnistui surkeasti -en ole vesivärittänyt aikoihin ja sen kyllä huomasi... Etenkin sulhasraukka on kasvoiltaan aivan läikikäs ja hänen stylistinsäkin on tehnyt vähän arveluttavia valintoja... Älkää katsoko turhan tarkkaan! :) Mukavaa päivää kaikille, huomenna pyörähtää käyntiin uusi Digi Sketch Challenge, käväisethän kurkkaamassa, mitä olemme keksineet tällä kertaa!2 comments:

 1. So lovely Nonni! I love the stamp on the first card!

  Hugs,
  Kristi

  ReplyDelete
 2. Beautiful cards Nonni, love your fab colouring and the gorgeous details.

  Donna x

  ReplyDelete

Kiitos, kun vierailit blogissani ja näit vaivaa kommentoidaksesi, kommentit tekevät minut tosi iloiseksi! / Thanks for visiting my blog and taking the time to comment, your comments make me really happy!