Friday, 30 November 2012

Vihreä joulu/ Green Christmas

klikkaile kuva isommaksi, tarkentuu! Click pic for sharper view
Moikka!
Vielähän ei tiedä, tuleeko vihreä vai valkoinen joulu... Peukut pystyyn valkoisen puolesta! Tämä on korttini Paskiksen bingohaasteeseen, valitsin 1 kuva, 2 nauhaa, 4 lumihiutaletta. Kortista tuli aika söpö, mutta sähläsin vähän leikkailujen, mittailujen ja teippauksen kanssa: täytyy lähettää kortti jollekin, joka ei ole niin hysteerinen suorien linjojen suhteen kuin minä itse... Kulmissa olevat taivuteltavat lumihiutaleet ovat metallia ja ystävän ihania tuliaisia ulkomailta. Leimasimen valmistajaa en muista, mutta se on ostettu viime vuonna Funky Kitsistä. Hyvää viikonloppua sinulle ja kiitos kun kävit täällä karkuroimassa, aina yhtä mukavaa saada vieraita!

Hi!
Here in Finland it's not yet certain if we'll have white Christmas or just green grass on the ground... Have to wait and see! :) This is my card for Finnish Pskarteluhaaste. There was a bingo this week and I chose 1 image, 2 ribbons and 4 snowflakes. The card became quite cute but I was a bit uncareful with measuring, cutting and taping this time -I have to send this to someone who is not as hysteric with straight lines as I am... The snowflakes are metal and bendable -I love them, my friend brought them for me as a gift from her trip abroad. Unfortunately I don't remember the maker of the stamp but I've bought it from Funky Kits for last Christmas. Have a nice weekend and thank you for visiting me, I'm always happy to have you here! 

3 comments:

  1. Pirteän oloinen kortti, kiva kun et väritellyt kuvaa :)

    ReplyDelete
  2. Täällä on taas niin monen monta upeaa korttia syntynyt, viime visiitistäni. Koneella olo aikani on nykyään niin kortilla, etten ole kerennyt teidän ihanissa blogeissannekaan kovin useasti vierailemaan. Hyvää joulun odotusta sinulle!

    ReplyDelete
  3. Ompas aikas sievä, erilainen kuin joulukortit yleensä :)

    ReplyDelete

Kiitos, kun vierailit blogissani ja näit vaivaa kommentoidaksesi, kommentit tekevät minut tosi iloiseksi! / Thanks for visiting my blog and taking the time to comment, your comments make me really happy!